Hotellrum

HOTELLRUM

Pop House Hotel ligger på vackra Djurgården bara ett stenkast från city och i samma hus som ABBA The Museum. Runt hörnet ligger Skansen, Gröna Lund, Cirkus och kilometerlånga promenad- och joggingstråk. Här kan du njuta av både stadspuls och nationalpark på en och samma plats. Pop House Hotel har 49 vackert inredda rum. Med panoramafönster i samtliga rum maximeras ljusinsläppet och ger en behaglig känsla. Du sover gott i våra handgjorda sängar från det svenska märket Bed Factory. Några av våra rum är inredda med musiktema som till exempel MAMMA MIA! The Party-rummet och ABBA Gold Room.

POP HOUSE Hotel är perfekt för dig som vill bo centralt men ändå uppleva lugnet från Djurgården. Du reser smidigt med spårvagnen (8 minuter) till city eller båt till Slussen (10 min) eller Nybroplan (8 min).

Standard

Våra standardrum är omkring 25 kvm och utrustade med en 160 cm säng eller två 90 cm-sängar från Bed Factory. Plats för 1-2 personer.

Superior

Våra Superior rum är omkring 30 kvm stora och utrustade med två 90cm sängar från Bed Factory. Plats för 1-3 personer.

Svit

Våra sviter är mellan 30 kvm och 40 kvm stora och passar dig som vill unna dig det lilla extra. Det stora panoramafönstret i varje rum ger en ljus och luftig känsla.

VÅRA TEMARUM

Några av våra rum är inredda med musiktema som till exempel MAMMA MIA! The Party-rummet och ABBA Gold Room. Dessa rum kan även bokas som möteslokaler, kontakta sales@pophouse.se för mer information eller bokning.

MAMMA MIA! The Party

Rum 114 har genomgått en total förvandling och byggts om till en mysig grekisk by, i miniformat. Där finns en stjärnhimmel som glimmar när mörkret faller, slingrande rosamättad bougainvillea på terrassen och en pergola i taket med hängande mogna vinrankor.

ABBA Gold Svit

Sov som en popstjärna i vår ABBA Gold Svit som är en hyllning till ABBA Gold-albumet som gavs ut 1992, tio år efter att ABBA tog en paus. IPå väggarna, fast förankrade och bakom glas, sitter bandmedlemmarnas privata utlånade guld- och platinaskivor som symbol för framgångarna.

Bo i Duvemåla

Rummet andas frid och lugn och har handplockade detaljer och rekvisita. Det är handgjorda tapeter och handvävda trasmattor. Ute på terrassen möts man av en äkta gärdesgård och man kan sjunka ner på en linoljedoftande träbänk för att skåda skymning. I pottskåpet i allmoge stil finns minibaren och Tv:n är gömd bakom en traditionell pärlspånt med enkel hake som låsanordning. Hela rummet andas lugn och stillhet med 2010-talets fullständiga komfort vilket blir en spännande kontrast till övriga miljön på hotellet.

Besök vår restaurang

Läs mer
Pop House Burger at Pop House Hotel

Food & Bar

Breakfast at Pop House Hotel
Lunch buffet at Pop House Hotel