Hovmästare till Pop House Food&Bar

På Pop House Food&Bar serveras vällagad mat, baserat på säsongens råvaror. Restaurang och bar har 100 platser inne, i det anslutande glashuset tillkommer ytterligare 215 kvadratmeter yta för event, live-musik och restaurang. Restaurangen är öppen alla dagar i veckan, året om och är en viktig del i verksamheten där även hotell och ABBA The Museum befinner sig.

Vem söker vi

Vi söker Dig som har blicken högt för att se helheten i matsalen där du alltid har gästen i fokus. Du skall vara en tydlig, inspirerande ledare och ha ett genuint intresse för mat och dryck och du skall tycka om att arbeta operativt i matsal och på event. Snabb, glad, lösningsorienterad och sunt förnuft. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av en arbetsledande roll. Kanske har du arbetat som 1a servis eller som hovmästare tidigare och är sugen på nya utmaningar.

Vilka är vi

Pop House Food & Bar är öppet för lunch, middag och events. Huset är tillägnat svensk popmusik. I huset som byggdes 2013 finns hotell med 49 vackert inredda rum. Hos oss finns den världsberömda utställningen ABBA The Museum som presenterar historien om Sveriges största pop-grupp genom tiderna.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% där du blir schemalagd på ett rullande schema som är fördelad på veckans alla dagar, dag/kväll/helg. Tillträde efter överenskommelse.

Lön

Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Ansökan

Skicka din ansökan till vår Restaurangchef Jessica Lind på jessica@pophouse.se