HR Business Partner till Pop House Sweden

På Djurgården mitt i Stockholm ligger Pop House på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. I huset finns, utöver ABBA The Museum, även hotell, utställningar om popmusik, restaurang & bar samt en välbesökt shop. 2017 förvärvades den anrika och historiska teateranläggningen Cirkus och 1 mars 2019 nyförvärvet Hasselbacken. Med övertagandet av Hasselbacken skapar Pop House förutsättningar att förverkliga sin vision att bli en nöjesdestination av rang.

Vi söker nu en HR Business Partner till Pop House Sweden. I rollen som HR Business Partner kommer du att driva, koordinera och administrera HR-arbetet inom koncernen och är en viktig del i att långsiktigt leverera högkvalitativ HR-support till chefer och medarbetare. För att lyckas i rollen behöver du tycka om att arbeta med arbetsuppgifter som både är operativa och administrativa. I gengäld kommer du att erbjudas ett spännande och utvecklande arbete inom olika HR-relaterade verksamhetsområden.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är bred och din arbetsdag kommer bland annat innehålla:

  • Arbeta med HR-processerna och ansvara för att underhålla och utveckla dem.
  • Dagligt chefsstöd.
  • Arbetsmiljöfrågor, rehabilitering, löne- och pensionsfrågor.
  • Övriga löpande personalärenden.

Din roll

För att lyckas i rollen har du ca 3–5 års bred erfarenhet från HR-arbete och med tidigare erfarenhet av att arbeta med bland annat att utveckla processer och rutiner för ett välfungerande HR-arbete, chefsstöd samt fackliga frågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen. Du har god kunskap inom arbetsrätt och du har erfarenhet av att ha genomfört fackliga förhandlingar både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du prestigelös och serviceminded då det kommer vara varierande arbetsuppgifter och din roll kommer vara att stötta upp där det behövs. Du tar gärna initiativ, är självgående och trivs med att arbeta självständigt och problemlösande.

Övrigt

Du rapporterar till Head of HR och kommer sitta i härliga lokaler på Djurgården. Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse, så maila in din CV med ett personligt brev snarast till anna-cina@pophouse.se, då vi intervjuar löpande.