Souschef till Pop House Food&Bar

På POP HOUSE FOOD&BAR serveras vällagad mat, baserat på säsongens råvaror. Restaurang och bar har 100 platser inne, i det anslutande glashuset tillkommer ytterligare 215 kvadratmeter yta för event, live-musik och restaurang. Restaurangen är öppen alla dagar i veckan, året om och är en viktig del i verksamheten där även POP HOUSE Hotel och ABBA The Museum befinner sig.

Arbetsuppgifter

  • Förbereda, tillaga och leverera god mat – Inköp och lagerstyrning
  • Utveckla nya koncept och menyer
  • Arbeta bl.a. skift och helger

Du kommer ansvara för

  • Din station i köket
  • Att maten tillagas med kärlek
  • Att upprätthålla företages rutiner
  • Att var en teamplayer

Arbetstider

Arbetstiderna är förlagda på heltid med dagspass, kvällspass och helgpass.

Som souschef är din uppgift att driva och utveckla köket efter de ramar som är satta av ledningen, köksmästare och restaurangchefen. Ditt arbete går ute på att köket ska fungera väl. Du kommer att arbeta nära vår köksmästarare.

Vi söker dig

Som är prestigelös, tydlig och kommunikativ och vill arbeta på en arbetsplats med och reda.

Lön enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan: dimman@pophouse.se