Konferens Djurgården

Pop House Hotel Meeting
Pop House Hotel Event

KONFERENS PÅ DJURGÅRDEN

POP HOUSE och ABBA The Museum och Konferens på Djurgården, Stockholm erbjuder en kreativ miljö för er nästa konferens eller event! Med musiken i fokus skapar vi en plats för inspirerande möten! Förhöj ert besök hos oss med en guidad tur i ABBA The Museum och avsluta sedan med en middag i vår restaurang. Vår Konferens i Djurgården har mötes- och eventmöjligheter för upp till 600 personer.

Kontakta oss

sales@pophouse.se
+46 (0)8 121 328 63

Våra mötes- och eventlokaler på Djurgården

MAMMA MIA! The Party - Meeting Room

MAMMA MIA! The Party – rummet

MAMMA MIA! The Party-rummet – ett rum för det kreativa mötet. Rum 114 har genomgått en total förvandling och byggts om till en mysig grekisk by, i miniformat. Här finns en stjärnhimmel som glimmar när mörkret faller, slingrande rosamättad bougainvillea på terrassen och en pergola i taket med hängande mogna vinrankor. MAMMA MIA! The Party-rummet passar för grupper upp till 12 personer.

Skicka bokningsförfrågan
ABBA Gold Suite, Pop House Hotel

ABBA Gold Svit

ABBA Gold Svit är en hyllning till ABBA Gold-albumet som gavs ut 1992, tio år efter att ABBA tog en paus. Rummet är perfekt för det lilla kreativa mötet och kan vara en inspiration till nya framgångar. Med utsikt över Stockholms äldsta nöjesscen (Gröna Lund) och Saltsjön kan du sjunka ner i guldkantade drömmar och känna dig som en popstjärna för en stund. Rummet passar grupper upp till 6 personer.

Skicka bokningsförfrågan
Pop House Hotel, Meeting

Svit 304

Låt svit 304 inspirera mötet med hjälp av de stora panoramafönstren som ger en ljus och luftig känsla. Här finns även en stor terrass med havsutsikt. Svit 304 passar för möten med upp till 16 personer.

Skicka bokningsförfrågan
Glashuset, Pop House Hotel

Glashuset

Vårt Glashus (som ligger i anslutning till restaurangen POP HOUSE Food&Bar) är en perfekt yta för mingel, paneldiskussioner, liveframträdanden, konferenser, seminarier och andra typer av event. Här kan vi ta emot upp till 250 personer. Om ni är en större grupp kan ni även boka Glashuset och vår restaurang i kombination och då kan ni vara upp till 600 minglande gäster. POP HOUSE Food&Bar serverar en bistromeny med influenser från hela Europa. I restaurangen kan vi erbjuda sittande middag för upp till 120 personer.

Teatersittning: 100 persons
Sittande middag: 120 persons
Runda bord: 120 persons
Mingel: 250 personer

Skicka bokningsförfrågan
ABBA The Museum at Pop House Hotel

POP HOUSE och ABBA The Museum

En helkväll eller dag på Pop House och ABBA The Museum ger dig och dina kollegor och kunder en oförglömlig upplevelse med musik, sång, dans och god mat & dryck. Du kan provsjunga i Polarstudion och välja mellan några av ABBAs otaliga hits, som t ex The Winner Takes It All eller Dancing Queen. Prova ABBAs ikoniska scenkläder virtuellt eller bli den femte medlemmen i ABBA genom att stå på vår stora scen tillsammans med medlemmarna i ABBA och sjung Mamma Mia eller Dancing Queen. Allt spelas in på din personliga ABBA-biljett. Avsluta kvällen med en god middag i vår restaurang POP HOUSE Food&Bar och bo över på POP HOUSE Hotel.

POP HOUSE Hotel och ABBA The Museum har allt du behöver för att skapa ett oförglömligt event – musik i världsklass, sång och dans!

Skicka bokningsförfrågan
ABBA The Museum at Pop House Hotel

Guidad visning av ABBA The Museum

Vandra i ABBAs fotspår tillsammans med en av våra specialutbildade guider och lär dig mer om en av tidernas mest populära popgrupp. Besök därefter museet på egen hand och testa våra interaktiva delar.

Pris: Från 395 kr / person

Längd: Runt 45 minuter följt av eget besök i museet.

Guidade turen är för grupper på minst 15 personer och finns tillgänglig på följande språk: svenska, engelska, franska, spanska, tyska, portugisiska, italienska, japanska, estniska, finska, nederländska, ryska, tjeckiska, polska och kinesiska (mandarin och kantonesiska).

BOKA NU

Vill du boka ett möte eller konferens på Djurgården?

Vill du arrangera ett möte, konferens eller event hos oss på POP HOUSE Hotel på Djurgården i Stockholm? Fyll i vårt bokningsformulär här nedan!

Tack för er förfrågan! Vi återkommer så snart vi kan!

Make another request