Pophotell Stockholm

Bo på hotell nära Abbamuseet i Stockholm

I hjärtat av Djurgården hittar du Pop House Hotel och ABBA The Museum med gångavstånd till nöjes & event-parken Gröna Lund. Här kan du njuta av ett personligt hotell med förstklassig mat och läckert inredda rum. Välj ett mindre och gemytligt hotellrum, eller slå på stora trumman och checka in på ABBA Gold Room som är inrett som en hyllning till ABBA Gold-albumet som gavs ut 1992. Våra gäster kommer från Sveriges alla hörn och från hela världen – för att bo på ett utav Stockholms mest unika hotell och för att sätta guldkant på semestern.

Ett musikhotell i Stockholm som inte får missas

Pop House Hotel är perfekt för dig som vill bo centralt men ändå uppleva lugnet från Djurgården. Res smidigt till och från hotellet med spårvagn till city eller båt till Slussen.

Ska du besöka ABBA The Museum?

Passa på att boka rum på Pop House Hotel i Stockholm, på Djurgården.

Pop House Hotel ligger på vackra Djurgården bara ett stenkast från city och i samma hus som ABBA The Museum. Runt hörnet ligger Skansen, Gröna Lund, Cirkus och kilometerlånga promenad- och joggingstråk.

Runt hörnet ligger Skansen, Gröna Lund, Cirkus och kilometerlånga promenad- och joggingstråk. Här kan du njuta av både stadspuls och nationalpark på en och samma plats. Pop House Hotel har 49 vackert inredda rum. Panoramafönster i samtliga rum maximeras ljusinsläppet och ger en behaglig känsla. Du sover gott i våra handgjorda sängar från det svenska märket Bed Factory. Några av våra rum är inredda med musiktema som till exempel MAMMA MIA! The Party-rummet och ABBA Gold Room.