Alex Sombo

25 Maj Fri entré

Den 25 Maj välkomnar vi Alex Sombo till POP HOUSE Live! Fri entré!

Alex Sombo associeras med catchiga melodier, lekfullhet och soul. När du upplever Alex Sombo live kommer du uppleva en kväll fylld med groove, kärlek och bra vibe. Enligt många är Alex Sombo född med en naturlig dragningskraft till uppmärksamhet och
underhållning där publiken blir omfamnade av hans scennärvaro.

– Be Free vill säga att om du inte orkar med ditt vanliga (tråkiga) jobb så försök att finna nya vägar att gå och var inte blyg för att öppna upp dina tankar och ditt sanna jag för dina nära, deras respons och ord kan få dig att klara det “omöjliga”. I refrängen vill jag att du ska känna varma vibbar och fuldansen får gärna titta fram.

’’Redan på Jam Nation 2013 fångade Alex allas våra hjärtan med sin egna version på titlar som ”Pick Me Up” & ”In Kommer Ting”, då marken ordagrant gungade i takt med den exalterade publiken ledda av ett professionellt energiknippe i världsklass. Efter några år av härliga, akustiska gig runtom i Stockholm stad är han nu här för första gången med egenskrivet material för att ni alla ska få ta del av denna konsonans på scen.”

Föreställ er en solid gestalt av värme & kärlek, ett stycke ren & skär poesi med fina melodier av saxofon, klaviatur, gitarr & på det en grym soulstämma som man inte riktigt kan få nog av
– där har ni Alex Sombo. Med nyskrivna låten ”Be Free” äntrar han den 25/5 Pop House scen tillsammans med ett gäng fantastiska musiker som utlovar en trollbindande show att minnas.

Hungrig? På Pop House finns det massa gott att äta och dricka!
Meny: https://goo.gl/iqttbP

Tid: ALEX SOMBO går på ca 18.30
Entré: helt gratis

Välkommen!

Pop House Live - Alex_Sombo
Läs mer