BÊLLA

BÊLLA Fri Entré

Den 15 februari välkomnar vi  Bêlla till Pop House.

Artisten och låtskrivaren bêlla är född och uppvuxen i Kristianstad i södra Sverige, vid 12 års ålder började hon studera vid stadens lokala musikskola, och flyttade redan som 16-åring hemifrån för att vidareutbilda sig inom musik. Efter hon tagit studenten flyttade hon till London där hon studerade musik och hade även ett band som hon spelade med runtom i Londons publiv. Idag är hon baserad i Stockholm och i Maj 2018 släppte hon sin debutsingel ”Sorry if u misunderstood”.

Bortsett från bêllas musikaliska talang kan hon även beundras för sitt driv, hon har sedan länge varit intresserad och insatt i inte bara den kreativa musiksidan, men även business-sidan av musikbranschen. Hennes karriär tog fart i ung ålder då hon var en utav fyra musikaliska systrar, och hon har därifrån samlat på sig mycket erfarenhet och kunskap för att kunna följa sin musikdröm. Då hon tidigt började skapa sig en vana av att spela live levererar hon hög kvalité och energi både vid live-framträdanden och i sina inspelningar.

Den 15 februari 2019 släpper bêlla sin andra singel ”Money bag” som kommer bestå av två spår: ”Money bag” och ”Clean Slate”. Det har gått ca ett halvår sedan hon släppte sin första singel och under tiden har hon, tillsammans med andra låtskrivare och producenter, jobbat fram rätt riktning för musiken, och de två låtar hon släpper i februari är ett startskott för vad som kommer framöver. ”Money bag” som är huvudsingeln är en collaboration med artisten Radoz som även varit med och skrivit de båda låtarna.

bêlla kommer till POP house den 15 februari för att fira releasen av sina nya låtar, och kommer då även gästas av Radoz som även han kommer spela några av sina låtar.

 

LYSSNA PÅ bêlla HÄR:
https://open.spotify.com/artist/6JNwcDaHugYp52udoJzQK4?si=mqxFxr7TSyia3NqSx9BKpg

Hungrig? På Pop House finns det massa gott att äta och dricka!
Meny: https://goo.gl/iqttbP

Tid: bêlla går på scen ca 20.00
Entré: helt gratis

Läs mer