Isa Releasefest

22 mars

Under hösten har ISA varit aktuell med egna labeln Licious Music och med låtarna I.S.A och Me Too (som var en reaktion på rörelsen med samma namn). Hon fortsatte att utmana idealen och de rådande popstjärnenormerna med senaste släppet Perfect som nu passerat 750 000 streams på Spotify.

ISA berättar:
“Perfect är både nån typ av statement samtidigt som det är en påminnelse åt mig själv. Jag har lagt alldeles för mycket tid på att försöka vara “perfekt” i andras ögon, och det är en ständig process att våga utmana både normer, ideal och framförallt sig själv. You don´t have to be perfect – so what?”

ISA skapar med egna labeln Licious Music en plattform för att kommunicera och uttrycka sig genom popmusik – oberoende av vad en mansdominerad bransch tycker om saken. En plattform där hon med musik kan förmedla åsikter och känslor som kanske någon annan i samma ålder skulle uttryckt i en blog eller på Instagram.

Hon fortsätter:
“Jag skriver extremt mycket musik, det är en fantastisk ventil för mig och det är en grym frihet att kunna släppa vad och när jag vill. Jag tänker mig att släppa ny musik ca 1 gång i månaden under 2018, och sedan ett album fram emot hösten!”

Den 23e march släpps nya singeln “Own you” och detta ska vi fira med ett release gig på POP HOUSE, torsdag den 22a.

Lyssna på ISA på Spotify här

Läs mer