LINES | 9 mars

9 mars

Fredagen den 9 mars välkomnar vi LINES till POP HOUSE Live! Fri entré!

Erik, Johan, Fred och Nisse lämnade Sverige för att förlora sig i Berlins pulserande nattliv. De hyrde en sliten lägenhet i Kreutzberg och efter fyra sömnlösa nätter i Europas metropol av dekadens återvände kvartetten till Sverige som LINES. Det är svårt att inbilla sig en mer passande födelseort för detta energiska band.

LINES sound är genuin, euforisk och revolutionerade adrenalin-pop. En våg av syntar och pulserande beats ramas in av sublim sång. Det är musik som går rakt in i kroppens alla system och lämnar dig suktandes efter mer.

Det här är ett band som gör ALLT själva. I sin egenbyggda studio skapas all deras musik från grunden och de producerar även allt ifrån musikvideos till episka releasefester på egen hand. På scenen tar bandet allt till nästa nivå och med full sättning blir varje framträdande unikt. En sak förändras dock aldrig: du kan garanterat inte stå still.

Senaste släppet från LINES är “Lockdown” som redan hyllats av bland annat The Fader :”This new LINES song is essential winter pop … and it’s incredible”.

LINES på Spotify: https://open.spotify.com/artist/5O56JMMTXtq0oqSWqqk2uX?si=9_8EJyBNTLGsgZxblbjVwQ

Hungrig? Det finns massor av gott att äta och dricka i vår restaurang!

Entré: helt gratis

Välkommen!

Pop House Live - Lines
Läs mer