Pop House Comedy

Jakob Öqvist & Victor Klemming

2019 startar vårat nya koncept Pop House Comedy

Tre tillfällen och sex olika komiker med start 30 januari 2019!

Idag är det dags för Jakob Öqvist och Viktor Klemming att äntra stand-up-scenen.

Jakob Öqvist har en självsäker scennärvaro och är full av roliga och bitska iakttagelser. Varje morgon väcker han landet i radioshowen “Morronrock med Jonas & Jakob”. Jakob är även en av skaparna av TV-succén Stockholm Live och har arrangerat allt ifrån festivaler och galor till utbildningar.

Viktor Klemming är fotbollskillen från Bohuslän som har en Youtube-kanal med miljontals visningar. Över femtio tusen unga fans följer Viktors sketcher & parodier. Hans stand-up-karriär startade på bästa möjliga sätt när han vann tävlingen BungyComedy 2016, som bland andra Petra Mede tidigare gjort. Vi har sedan dess exempelvis sett honom i Talang på TV4.

Konferencier Tom Fredriksson

Tom har mångårig erfarenhet av musik och stand-up, men det hela började faktiskt med scenskräck. Viljan att bli av med sin nervositet fick honom att ta tag i situationen och själv ställa sig på scenen. Det hela mynnade ut i en stand-up-turné som pågick i fyra år med över 150 medverkande komiker. Idag arbetar Tom som bokare för både komiker och artister.

30 Januari Al Pitcher och Shanthi Rydwall-Menon
13 Mars Jakob Öqvist och Viktor Klemming
3 April Zinat Pirzadeh och Sven Brundin

Boka bord på Pop House Food&Bar innan föreställningen här.

Pop House Comedy, Stand-up i Stockholm
Läs mer