Pop House Comedy

Al Picther & Shanti Rydwall-Menon

2019 startar vårat nya koncept Pop House Comedy

Tre tillfällen och sex olika komiker med start 30 januari 2019!

Först ut är Shanthi Rydwall-Menon och Al Pitcher.

Shanthi Rydwall-Menon har på kort tid gjort sig ett stort namn i Sverige. Vi har bland annat kunnat se henne i talkshowen Robins på SVT, i radioprogrammet Carpe Fucking Diem, som återkommande inslag i ”Moa Svan med gäster” samt på Pride Comedy på Stockholm Pride. Shanthi har även varit med och drivit humorklubben ”Stand Up Yours” på Södra Teatern i Stockholm.

Al Pitcher växte upp på Nya Zeeland, men startade sin stand-up-karriär i London 1999. Samma år gick han till final i humortävlingen So You Think You’re Funny och upprepade bedriften två år senare i både BBC New Act Competition och Daily Telegraph Open Mic Competition. Sedan dess har vi kunnat se Al på de flesta humorfestivaler i engelskspråkiga länder och han har mottagit ett flertal utmärkelser.

Konferencier Tom Fredriksson

Tom har mångårig erfarenhet av musik och stand-up, men det hela började faktiskt med scenskräck. Viljan att bli av med sin nervositet fick honom att ta tag i situationen och själv ställa sig på scenen. Det hela mynnade ut i en stand-up-turné som pågick i fyra år med över 150 medverkande komiker. Idag arbetar Tom som bokare för både komiker och artister.

30 Januari Al Pitcher och Shanthi Rydwall-Menon
13 Mars Jakob Öqvist och Viktor Klemming
3 April Zinat Pirzadeh och Sven Brundin

Boka bord på Pop House Food&Bar innan föreställningen här.

Pris: 150 kr/ person

Läs mer