Pop House Goes Opera

11 april 19.30

”Så som i en spegel…” Önskningar o drömmar i musikens värld. Bach, Bizet, Rossini, Saent-Saens…

Alla längtar efter det lilla formatet, i den lilla lokalen med närheten till musiken oavsett om det är pop-rock-kammarmusik eller opera. Nu är det dags i vårt vackra stämningsfulla glashus när Pop House Goes Opera. Tänk att på några meters håll få uppleva arian ur Samson et Dalila eller närheten till cellons varma fylliga ton i ett stycke av Tjajkovskij. Eller en kärleksfull duett mellan en bastuba och en piccolaflöjt i ett stycke av Bach.

En spännande och annorlunda konsert i humorns tecken och med hundra procent kvalitet.

Trots sina fullspäckade scheman har vi lyckats skapa en kväll tillsammans med Marianne Eklöf, solist på Kungliga Operan, konsertpianisten Magnus Svensson, Peter Törnblom, cellist från bl.a Kungliga Filharmonikerna, Janne Bengtsson, flöjtist från bl.a Kungliga Filharmonikerna och på Tuba, Calle Jakobsson från Hovkapellet.

 

Biljetter och tid

Tid: 19.30 (konserten varar i ca 1 timme)
Biljett: 250 kr inklusive ett glas Cava (alkoholfritt alternativ finns)

Köp biljett via knappen nedan eller på plats i receptionen på POP HOUSE Hotel (OBS! Endast kortbetalning).

Pop House Food&Bar

Boka bord i vår restaurang innan eller efter konserten. Pop House Food&Bar serverar en bistromeny med influenser från hela Europa. Här är maten alltid tillagad med kärlek och med säsongens bästa råvaror. För meny och bokning – klicka här.

Pop House Hotel

För dig som reser långt ifrån finns möjlighet att boka ett hotellrum hos oss. Pop House Hotel är perfekt för dig som vill bo centralt men ändå uppleva lugnet från Djurgården. Du reser smidigt till oss med spårvagnen (8 minuter) till city eller båt till Slussen (10 min) eller Nybroplan (8 min). Läs mer här.

Läs mer