Swedish Country Bar i samarbete med Pop House

16 Mars

PREMIÄR

Swedish Country Bar i samarbete med Pop house presenterar

Anna Stadling & Jessica Falk

Albumaktuella Anna Stadling, av många dubbad till ”Sveriges svar på Emmylou Harris”.
Anna tilldelades det första Marie Bergman Stipendiet 2011 med motiveringen: ”En röst som präglas av integritet, livserfarenhet och vision och en förmåga att på ett självklart vis genom den beröra”.
Anna har en lång karriär bakom sig då hon debuterade redan 1999 med albumet “Det känns”. Anna har släppt flera album och samarbetat med artister som Moneybrother, Mats Ronander, Helene Sjöholm, Lars Winnerbäck & Lisa Nilsson. 2013 släppte Anna det kritikerrosade albumet Stadling/Cash med tolkningar av låtar ur den store Johnny Cashs långa karriär.

Jessica Falk, främst pianist och sångerska. Låtskrivare sedan 2010 då hon blev inbjuden av harmonicaspelaren och multiinstrumentalisten och legenden Charlie McCoy, att spela in sitt debutalbum i Nashville med musikerlegender till Dolly Parton, Elvis Presley, Johnny Cash med flera. Efter första resan så har det blivit 12 resor till favoritstaden och Jessica har inbjudits att skriva musik med några av Nashvilles större hitmakare och har spelat in 2 album och singlar. Senaste duetten med sin dotter RockyLi, ‘Make A Change’ ligger på Top 75 listan på en radio i New York just nu.
Hösten 2018 var Jessica på turné i Michigan och Wisconsin med Dolly Partons körsångerska Lea Jane Berinati, en utsåld succé med stående ovationer och spelade även in ny musik i Nashville som kommer ut under året. Jessica vill med sin musik och sina texter ge styrka och glädje till människor att våga leva sitt liv som de önskar och drömmer om.

 

 

Om Swedish Country Bar:

Vi vill ta Nashville till Sthlm!!

För oss som uppskattar Countrymusik och vill ha mer, följ och gilla oss på Spotify och Facebook.

Vi som driver “Swedish Country Club” heter Jenny Höijer och Tomas Lennberg. Som stora countryentusiaster vill vi bjuda på riktigt skön countrymusik med Dj’s, ”rising stars” och etablerade countryartister! Ca en gång per månad kör vi liveband som spelar country i olika former.

 

Läs mer